افتتاح بخش نمایشگاهی اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی در دانشگاه تهران

۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۲ کد : ۵۳۶۴ اخبار
بخش نمایشگاهی اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده دامپزشکی، بخش نمایشگاهی اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ به صورت رسمی افتتاح شد.

این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در ساختمان آناتومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ الی ۱۶ از نمایشگاه بازدید نمایند.

در این دوره تعداد ۲۹۳ اثر از ۱۰۰ نفر شرکت کننده از شهرهای مختلف مانند مشهد، تهران، کازرون، شبستر، لرستان، شهرکرد، گرمسار، سمنان، تبریز، زابل و... ارائه شده است که در آیین اختتامیه جشنواره در تاریخ ۱۶ اسفندماه آثار برگزیده اعلام و از آنها تقدیر می‌شود.