اجرای فاز اول پروژه کمربند سبز گل‌گهر به سیرجان با نظارت دانشگاه تهران

۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۰ کد : ۵۳۶۳ اخبار
فاز اول پروژه کمربند سبز گل‌گهر به سیرجان با مشاوره و نظارت مرکز تحقیقات بین‌المللی بیابان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران سوم اسفند به اجرا درآمد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، این پروژه که طراحی و نظارت آن در قالب یک طرح کاربردی به کارفرمایی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر سیرجان انجام شد با مشاوره و نظارت مرکز تحقیقات بین‌المللی بیابان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اجرا شد.

در این طرح که با حجم عملیات ۲۶ کیلومتر مسیر رفت و برگشت در مسیر سیرجان به گل‌گهر (جاده سیرجان به شیراز) آغاز شده، ۲۴ هزار اصله نهال کاشته خواهد شد.