مراسم یادبود درگذشتگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۹ کد : ۵۳۰۶ اخبار
مراسم یادبود درگذشتگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی دانشگاه، مراسم یادبود درگذشتگان سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران با عنوان «این قافله عمر» به همت اداره کل فرهنگی و اجتماعی، دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این مراسم، دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و حجت‌الاسلام دکتر کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، سخنرانی خواهند کرد.

سومین دوره برگزاری مراسم «این غافله عمر» با تجلیل از یاد و خاطره درگذشتگان دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۶ اعم از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی، تکریم بازماندگان، اهدای لوح و هدیه به آنها و برنامه‌های فرهنگی و هنری همراه خواهد بود.