کارگاه آموزشی بین‌المللی در پردیس کیش دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۰۵ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۴ کد : ۵۳۰۰ اخبار
کارگاه آموزشی بین‌المللی «طراحی خدمات با موضوع آینده‌ گردشگری، سناریوپردازی برای مدل‌های خدمات و کسب و کارهای نو» در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس بین‌المللی کیش، گروه طراحی صنعتی این پردیس با مشارکت سازمان منطقه آزاد کیش در نظر دارد کارگاه آموزشی بین‌‌المللی در خصوص طراحی خدمات با موضوع «آیندۀ گردشگری، سناریوپردازی برای مدل‌های خدمات و کسب و کارهای نو» را با حضور دو تن از استادان برجسته از دانشگاه برانشواگ آلمان برگزار کند.

این کارگاه در راستای برگزاری موفق دوره‌‌های آموزشی بین‌‌المللی در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران و استقبال دانشجویان داخلی و خارجی از این دوره‌ها و همچنین درخواست‌‌های استادان برجسته دانشگاه‌‌های معتبر دنیا جهت برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی، ۱۹ تا ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ (۱۰ تا ۱۴ مارس ۲۰۱۸) در سالن اجتماعات پردیس، برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی و ثبت‌نام به سایت http://kish.ut.ac.ir/tf مراجعه نمایند.