مسابقه علمی- دانشجویی بازیافت قوطی‌های آلومینیومی در پردیس دانشکده‌های فنی

۰۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۳ کد : ۵۱۶۳ اخبار
مسابقه علمی- دانشجویی بازیافت قوطی‌های آلومینیومی در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
مسابقه علمی- دانشجویی بازیافت قوطی‌های آلومینیومی در پردیس دانشکده‌های فنی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مسابقه «بازیافت قوطی‌های آلومینیومی» به عنوان یکی از تمرین‌های عملی درس «علم مواد» به راهنمایی دکتر علیرضا صادقی، روز یک‌شنبه ۱۷ دی، با حضور ۸ تیم دانشجویی رشته مهندسی مکانیک در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

این مسابقه که با حمایت از مسابقات عملی برنامه جوانه، توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، از سه تیم برتر تقدیر به عمل آمد.

هزینه‌های بازیافت قوطی‌های آلومینیومی توسط گروه‌های دانشجویی تا سقف مجاز مطابق با دستورالعمل مربوطه از محل اعتبار مسابقات عملی دانشجویی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، تأمین و به تیم‌های دانشجویی پرداخت شد.