بازدید ریاست دانشگاه تهران از دانشگاه قطر

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۲ کد : ۵۱۴۰ اخبار
رئیس دانشگاه تهران از دانشگاه قطر بازدید و با مسئولان این دانشگاه گفت‌وگو کرد.
بازدید ریاست دانشگاه تهران از دانشگاه قطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران بنا به دعوت دکتر حسن راشد الدرهم، رئیس دانشگاه قطر از این دانشگاه بازدید کرد.

در این دیدار که سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ برگزار شد، دکتر محمدباقر قهرمانی، معاون بین‌الملل و دکتر علی‌اکبر صبوری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک، رئیس دانشگاه تهران را همراهی می‌کردند.

هیات دانشگاه تهران پس از دیدار و تبادل نظر با ریاست دانشگاه قطر در کارگاه تخصصی رتبه بندی جهانی که توسط دانشگاه قطر و نظام رتبه بندی تایمز هایر اجوکیشن برگزار شده بود، شرکت کردند و از نزدیک در جریان فرایند نظام رتبه‌بندی مذکور و مسائل مرتبط با آن قرار گرفتند.