بازدید رئیس مرکز حفاظت از تنوع زیستی و باغ گیاه‌شناسی دانشگاه کالیاری ایتالیا از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۰ کد : ۵۱۰۳ اخبار
رئیس مرکز حفاظت از تنوع زیستی و باغ گیاه‌شناسی دانشگاه کالیاری ایتالیا با رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، پروفسور جیان لوییجی باچتا، استاد دانشگاه و رئیس مرکز حفاظت از تنوع زیستی و باغ گیاه‌شناسی دانشگاه کالیاری ایتالیا ۱۲ دی ۱۳۹۶ ضمن بازدید از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با دکتر سیدحسین گلدانساز، رئیس پردیس دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف در خصوص راهکارهای گسترش همکاری‌های علمی و انجام پروژه‌های مشترک در قالب طرح آراسموس بین دانشگاه کالیاری و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بحث و تبادل نظر کردند.

همچنین دکتر سید حسین گلدانساز با اشاره به اهمیت همکاری‌های علمی، بر لزوم فراهم آوردن زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو برای دوره‌های کوتاه مدت و نیز ارائه خدمات آزمایشگاهی از طرف دانشگاه کالیاری برای استادان و دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ تاکید کرد.