همایش بنیاد حامیان دانشگاه تهران با مشارکت بانک ملت و بیمه ما

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۶ کد : ۵۰۴۴ اخبار
نخستین همایش بنیاد حامیان دانشگاه تهران با مشارکت بانک ملت و بیمه ما در دانشکده مدیریت برگزار شد.
همایش بنیاد حامیان دانشگاه تهران با مشارکت بانک ملت و بیمه ما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، همایش بنیاد حامیان دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشکده مدیریت، رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه، عضو هیأت مدیره بانک ملت و مدیرعامل شرکت بیمه ما، اعضای هیأت علمی و جمعی از دانشجویان و استادان دانشکده مدیریت، ۲۸ آذر ۱۳۹۶ در این دانشکده برگزار شد.

در این همایش که با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویان نخبه و کارآفرین دانشگاه تهران تشکیل شد، بانک ملت و شرکت بیمه ما نیز به‌عنوان حامیان این همایش تعداد ۱۰۰ نفر از دانشجویان را تحت حمایت و پوشش خود قرار دادند.

از جمله دستاوردهای این گردهمایی می‌توان به اعلام بورسیه ۱۰۰ نفر از دانشجویان مستعد دانشگاه توسط دکتر تاجیک، عضو هیأت مدیره بانک ملت، تحت پوشش قرار دادن این ۱۰۰ نفر توسط شرکت بیمه ما، اعلام حمایت همه جانبه رئیس دانشکده مدیریت از برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی دانشجویان بورسیه بنیاد، آشنایی تعداد زیادی از دانشجویان دانشکده مدیریت با بنیاد حامیان دانشگاه، اعلام همیاری تعداد زیادی از دانشجویان بورسیه رشته مدیریت در غالب نذر وقت و تخصص اشاره کرد.