برگزاری همایش ملی عسل و علوم زیست‌مولکولی در دانشگاه تهران

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۱ کد : ۵۰۳۶ اخبار
اولین همایش ملی عسل و علوم زیست‌مولکولی در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، اولین همایش ملی عسل و علوم زیست‌مولکولی با همکاری مشترک انجمن بیوشیمی ایران و انجمن زنبورعسل ایران و با رویکرد ارتباط بین جامعه، صنعت و دانشگاه و نیز تاکید بر جایگاه تحقیقات بنیادی در صنعت تولید عسل ایران، با حضور استادان، دانشجویان، زنبورداران، مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان تحقیق، آموزش و توسعه کشاورزی، با ارائه ۱۰ سخنرانی تخصصی، ۲۹ آذر ۱۳۹۶ در سالن شهید دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران، برگزار شد.

در این همایش از بین ۴۰ چکیده مقاله دریافت شده توسط دبیرخانه همایش، ۱۰ مقاله به‌صورت پوستر انتخاب و ارائه شد.

در مراسم اختتامیه همایش، حاضران بر دو محور شامل توسعه کیفی صنعت زنبورداری از رهگذر توجه بیش از پیش بر تحقیقات بنیادی در حوزه علوم زیست‌مولکولی و نیز بازنگری استاندارد عسل در کشور مبتنی بر دستاوردها و شاخص‌های زیست‌مولکولی و با همکاری پژوهشگران علوم پایه کشور تاکید کردند.

در پایان مقرر شد با هدف پیگیری دستاوردهای همایش، نشست‌های مشترک دو انجمن به‌صورت دوره‌ای برگزار شود.

گفتنی است دبیرخانه دائمی این همایش در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران است.