از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری صورت گرفت

راه‌اندازی ایستگاه موقت لرزه‌نگاری در منطقه هجدک کرمان

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۴ کد : ۵۰۲۶ اخبار
مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در تاریخ ۲۶ آذر ۱۳۹۶ یک ایستگاه لرزه‌نگاری باند پهن موقت را در حوالی شهر کوهپایه استان کرمان راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این ایستگاه لرزه‌نگاری باند پهن موقت در پی فعالیت لرزه‌ای اخیر هجدک در استان کرمان، جهت پوشش مناسب‌تر این فعالیت‌ها راه‌اندازی شده است.

داده‌های این ایستگاه به صورت آنلاین (برخط) ارسال می‌شود و همراه با داده‌های دیگر ایستگاه‌های لرزه‌نگاری برای پایش مناسب‌تر فعالیت‌های زمین در آن ناحیه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هم‌اکنون ۱۵ ایستگاه لرزه‌نگاری فعال به صورت برخط در منطقه جنوب و جنوب‌شرق کشور جهت رصد آن منطقه فعال است.