پنجمین سمپوزیوم بین‌المللی جراحی دامپزشکی در دانشگاه تهران برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۲ کد : ۴۹۴۱ اخبار
آیین افتتاحیه پنجمین سمپوزیوم بین‌المللی جراحی و سیزدهمین سمپوزیوم جراحی، بیهوشی و تصویربرداری تشخیصی دامپزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مراسم افتتاحیه این سمپوزیوم بین‌المللی با حضور دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه، جمعی از استادان دانشکده دامپزشکی، رئیس و معاونان سازمان دامپزشکی کشور، متخصصان و صاحبنظران داخلی و بین‌المللی ۱۵ آذر ۱۳۹۶ در دانشکده دامپزشکی برگزار شد.

در این مراسم از مقام علمی و اخلاقی استاد دکتر عباس وشکینی، عضو هیأت علمی پیشکسوت گروه جراحی و رادیولوژی و نخستین متخصص رادیولوژی دامپزشکی ایران به پاس یک عمر خدمت صادقانه علمی نیز تجلیل شد و لوح‌های تقدیر و هدایایی توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران به این استاد پیشکسوت اهدا شد.