از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری صورت گرفت

راه اندازی ایستگاه موقت لرزه‌نگاری قصرشیرین

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۱ کد : ۴۸۴۹ اخبار
ایستگاه لرزه‌نگاری موقت قصرشیرین توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران ۲۵ آبان ۱۳۹۶ برای پوشش مناسب‌تر جنبش‌های زمین در غرب استان کرمانشاه راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این ایستگاه لرزه‌نگاری باندپهن موقت جهت ثبت داده‌های لرزه‌نگاری شهرهای تازه‌آباد، سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و مناطق اطراف راه‌اندازی شده است.

داده‌های این ایستگاه به صورت برخط ارسال می‌شود و همراه با داده‌های دیگر ایستگاه‌های لرزه‌نگاری جهت پایش مناسب‌تر فعالیت‌های زمین در آن ناحیه مورد استفاده قرار می‌گیرد. هم‌اکنون بیش از ۱۴ ایستگاه لرزه‌نگاری فعال به صورت برخط در منطقه غرب کشور و در اطراف منطقه زلزله‌زده فعال است.

فارسانی ۰۱ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۲
بسیار عالی و به امید اینکه روزی برسد که در هر شهر و منطقه یک ایستگاه داشته باشیم تا هر زمان کوچکترین لرزه ای بوجود آمد بتوان آن را رصد نمائیم