دیدار مدیر بین‌الملل دانشگاه شهیر استانبول با مدیرکل دانشجویان خارجی معاونت بین‌الملل

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۲ کد : ۴۷۲۱ اخبار
مدیر بین‌الملل دانشگاه شهیر استانبول با دکتر افشین آخوندزاده، مدیرکل دانشجویان خارجی معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، خانم هنده بالتاجی، مدیر بین‌الملل دانشگاه شهیر استانبول، در جلسه‌ای که ۲۶ مهر ۱۳۹۶ برگزار شد، با دکتر آخوندزاده دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این جلسه دو طرف ضمن اعلام آمادگی برای گسترش همکاری بیشتر در زمینه‌های هماهنگی جهت شرکت گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران در دوره‌های کوتاه مدت تابستانی با تخفیف ویژه، برنامه‌ریزی جهت معرفی و تبلیغ دوره‌های دکتری دانشگاه تهران برای دانشجویان دانشگاه شهیر استانبول و امضای قرارداد تبادل استاد و دانشجو در قالب طرح «اراسموس پلاس» به بحث و تبادل نظر پرداختند.