حضور رئیس دانشگاه تهران در هشتاد و چهارمین اجلاس کمیته اجرایی اتحادیه بین المللی دانشگاه‌ها

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد : ۴۷۱۹ اخبار

دکتر محمود نیلی‌احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و عضو کمیته اجرایی اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها در هشتاد و چهارمین اجلاس اتحادیه و نیز نشست جهانی اتحادیه‌ها و کنفرانس بین‌المللی آن از ۱۶ تا ۲۰ اکتبر ۲۰۱۷ در کشور غنا شرکت کرد.

رئیس دانشگاه تهران در این اجلاس در پنل تخصصی نقش‌ها و انتظارات از رهبران آموزش عالی سخنرانی کرد. همچنین با هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در غنا دکتر نیلی احمدآبادی با وزیر اطلاع‌رسانی کشور غنا دیدار کرد.