فراخوان ثبت نام سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۵۵۵ اخبار
بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه جهت ثبت نام در سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه دعوت می‌نماید.

دانشجویان محترم می‌توانند از تاریخ ۲۵/‏۰۶/‏۹۶‬ الی ۵/۰۷/۹۶ با مراجعه به وب سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس اینترنتی utf.ut.ac.ir با تکمیل نمودن فرم و دریافت کد پیگیری اقدام به ثبت نام (اعلام داوطلبی) نمایند.

لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مستعد و برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین، واقفین و نیک‌اندیشان ارجمند، توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعطا می‌گردد.