اطلاعیه برگزاری آزمون مصاحبه داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مطالعات جهان

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۶ کد : ۴۲۸۹ اخبار
آزمون مصاحبه داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

آزمون مصاحبه از داوطلبان (معرفی شدگان سازمان سنجش آموزش کشور) دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال ۱۳۹۶ مجموعه رشته‌های مطالعات جهان در دو بخش کتبی و شفاهی و به زبان اصلی هر رشته (رشته مطالعات ژاپن به زبان ژاپنی یا انگلیسی) روز دو شنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۶ در محل دانشکده مذکور به آدرس: انتهای کارگر شمالی، بالاتر از خیابان پانزدهم، ورودی پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان برگزار می‌گردد.

هزینه مصاحبه هر داوطلب جهت هر رشته-زبان امتحانی مبلغ ۵۰۰ هزار ریال می‌باشد که باید به حساب شماره ۵۲۲۵۴۵۷۳۶۶ نزد بانک ملت شعبه دانشگاه (با شناسه پرداخت ۱۱۵۵) بنام غیر قابل برداشت دانشکده مطالعات جهان (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملت) واریز شود.

شایان ذکر است اطلاعات تکمیلی درخصوص شرایط و مدارک لازم جهت آزمون مصاحبه در وب‌سایت دانشکده مطالعات جهان برای داوطلبان در دسترس خواهد بود.