اطلاعیه مراسم تشییع و ترحیم دکتر اسمعیل حاکمی والا

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۰۷۰ اخبار
مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر اسمعیل حاکمی والا، استاد و چهره ماندگار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران روز یکشنبه سوم اردیبهشت از ساعت ۹ صبح در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مجلس ترحیم آن مرحوم روز سه شنبه پنجم اردیبهشت از ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ در مسجد جامع شهرک قدس (غرب)، واقع در ابتدای فاز ۳، خیابان شهید حسن سیف برگزار خواهد شد.

دکتر اسمعیل حاکمی والا روز جمعه اول اردیبهشت ۱۳۹۶ در سن ۸۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.

علی رفیعی ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۸
از ملک ادب حکم گذاران همه رفتند از ایشان بسیار آموخته ایم، هم درس ادبیات هم درس ادب. چراغ مهر ایشان همواره در دل ما افروخته می ماند. بر همه ادب دوستان و ایران شناسان تسلیت باد؛ خصوصا به همسر فداکار ایشان و استادان محترم دانشگاه تهران. روحش شادو یادش گرامی باد. علی رفیعی، دپارتمان ایران شناسی دانشگاه استراسبورگ فرانسه؛اردیبهشت 96