کتاب استادان دانشگاه تهران در سی‌و چهارمین دوره جایزه کتاب سال شایسته تقدیر شدند

۰۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۵ کد : ۳۸۸۹ اخبار
با معرفی برگزیدگان سی‌و‌چهارمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ و با حضور رئیس جمهور دو کتاب از دانشگاه تهران شایسته تقدیر شناخته شدند.

در این دوره اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با آثار «ترسیب کربن در بوم‌سازگان‌های زمینی»، تألیف قوام‌الدین زاهدی امیری، نصرت‌اله ضرغام و «ارگونومی در جنگلداری و صنایع چوب» تألیف و ترجمه باریس مجنونیان و احسان عبدی، به عنوان کتاب‌های شایسته تقدیر در این دوره معرفی شدند.

اختتامیه سی‌وچهارمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست و چهارمین جایزه جهانی کتاب سال ۱۹ بهمن ۱۳۹۵، با حضور رئیس جمهور، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، و اصحاب قلم و فرهنگ در تالار وحدت برگزار شد.