سخنرانی معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در دانشگاه تهران

۰۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۸۷۹ اخبار
آقای اریک سولهیم، معاون دبیرکل و مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد روز یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ در پردیس علوم سخنرانی می¬کند.

عنوان سخنرانی مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد، «چالش‌های منطقه‌ای در دستیابی به توسعه پایدار: آب و ریزگردها» است که در تالار شهید دهشور پردیس علوم برگزار می‌شود.

این سخنرانی در چارچوب سخنرانی ویژه در مورد موضوعات مهم زیست محیطی است که دانشگاه تهران و سازمان محیط زیست آن را به‌طور مشترک با همکاری دانشکده محیط زیست و معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار می‌کنند.

وحید ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۸
بدلیل اینکه مبحث فنی است و سخنان سریع گفته میشود لطفا با مترجم باشدتا بتوانیم از این جلسه استفاده کنیم