قهرمانی تیم کارکنان دانشگاه تهران در مسابقات جشنواره کارکنان دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۴ کد : ۳۸۷۰ اخبار
تیم داژبال بانوان دانشگاه تهران در مسابقات اولین جشنواره کارکنان دانشگاه‌های منطقه یک کشور عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، اولین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه‌های منطقه یک ورزش کشور، با عنوان یادواره شهدای آتش‌نشان ساختمان پلاسکو تیم‌های ورزشی کارکنان دانشگاه تهران تاکنون موفق به کسب یک عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی شده ­اند.

رقابت‌های داژبال در بخش بانوان و به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و و تیم دانشگاه با اقتدار و با فاصله امتیازی قابل توجه تمامی حریفان را شکست داد و عنوان قهرمانی را به دست آورد. دانشگاه‌های تربیت مدرس، شهید رجایی و شهید بهشتی عناوین بعدی را کسب کردند.