معاون دانشجویی دانشگاه تهران خبر داد

احداث خوابگاه دانشجویی ۲۵۰ نفری در کوی دانشگاه

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۷ کد : ۳۸۶۸ اخبار
معاون دانشجویی دانشگاه تهران از احداث خوابگاه جدید با ظرفیت ۲۵۰ نفر در کوی دانشگاه تهران خبر داد.
احداث خوابگاه دانشجویی ۲۵۰ نفری در کوی دانشگاه

دکتر حسن به‌نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر، افزود: این خوابگاه با ظرفیت اسکان ۲۵۰ نفر از دانشجویان در ضلع غربی کوی دانشگاه تهران در حال ساخت است و هزینه حدود ۸ میلیارد تومانی این خوابگاه از محل اهدای کمک‌های جمعی از خیرین دانشگاه و اعتبارات دولتی، تأمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: عملیات احداث این خوابگاه از مهر ماه ۹۵ آغاز شده است و پیش‌بینی می‌‌‌‌‌شود تا پایان سال ۹۷ ادامه یابد.

معاون دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: ساختمان این خوابگاه با مساحت ۵۶۲۹ متر مربع، از امکاناتی همچون سالن ورزشی، سالن مطالعه، سالن تلویزیون برخوردار است.

دکتر به نژاد همچنین افزود: برای ساختمان چهار طبقه‌ای این خوابگاه ۱۲۸ اتاق نورگیر برای اسکان ۲ نفر با سرانه ۸ متر مربع و سرویس بهداشتی و آشپزخانه مجزا (سوئیت) در نظر گرفته شده است.