دیدار مسئولان دانشگاه تهران و استاندار سیستان و بلوچستان

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۸۴۵ اخبار
‌اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تهران روز پنج شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ با استاندار سیستان و بلوچستان دیدار و گفتگو کردند.
دیدار مسئولان دانشگاه تهران و استاندار سیستان و بلوچستان

در دیدار مسئولان دانشگاه تهران با مهندس علی اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان، که مسئولان دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز حضور داشتند، مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با مفاد مطالعه معضلات استان و در اولویت قرار دادن حل این مشکلات توسط محققان و پژوهشگران دو دانشگاه و همکاری و مساعدت استانداری فراهم شد.
هیأت رئیسه دانشگاه تهران در پایان هفته گذشته به منظور تحقق سیاست همکاری‌های علمی و پژوهشی خود با دانشگاه‌های داخل کشور به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده بود و با دانشگاه مذکور تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضاء کردند.