آشنایی دانشجویان دکتری با فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه

۱۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۳ کد : ۳۸۲۳ اخبار
دانشجویان دکتری دانشگاه تهران در نشستی با فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های بین‌المللی آشنا شدند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، نشست آشنایی دانشجویان دکتری با فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های بین‌المللی با حضور مسئولان معاونت بین‌الملل و بیش از یکصد نفر از دانشجویان دانشگاه تهران در تالار شهید چمران پردیس دانشکده‌های فنی برگزارشد.

در این دیدار که ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ برگزار شد، مسئولان بین‌الملل دانشگاه تهران توضیحاتی درباره فرایندها، قوانین و تسهیلات برنامه‌های بین‌المللی دانشگاه به منظور حضور دانشجویان در همایش‌های بین‌المللی، فرصت‌های مطالعاتی و دوره‌های مشترک ارائه کردند.

موسوی ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۰:۱۴
سلام و سپاس از دست اندرکاران این نشست ... لطفا در صورت امکان فایل صوتی و یا حداقل گزارش متنی از محتوای آن را در کانال تلگرام دانشگاه برای تعمیم فایده بارگذاری نمایید ... با تشکر