خدمات رایگان روان‌شناسی دانشگاه تهران به مصیبت‌دیدگان حادثه پلاسکو

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۷۹۶ اخبار
دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، به کلیه هموطنان مصیبت‌دیده در حادثه ساختمان پلاسکو، خدمات روانشناسی ارائه می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای، ضمن عرض تسلیت به کلیه هموطنان مصیبت‌دیده در حادثه ساختمان پلاسکو، اعلام کرده است که با حضور افتخاری جمع کثیری از روانشناسان و مشاورین خود، آماده ارائه خدمات روان‌شناسی در کلیه حوزه‌های فردی و خانوادگی به صورت کاملاً رایگان به هموطنان مصیبت‌دیده در حادثه ساختمان پلاسکو است.

مراکز مشاوره این دانشکده برای ارائه خدمات مذکور، در نشانی‌های زیر واقع است:

مرکز مشاوره شماره ۱: ضلع جنوب غربی پل گیشا، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران. تلفن تماس: ۸۸۲۵۹۳۷۸

مرکز مشاوره شماره ۲: بلوار کشاورز، ابتدای خیابان ۱۶ آذر، بن بست کارآفرین، تلفن تماس: ۸۸۹۵۷۸۶۵