دومین دوره اعطای بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۱ کد : ۳۵۰۲ اخبار
بنیاد حامیان دانشگاه تهران دومین دوره بورسیه بنیاد را اعطا می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، بنیاد حامیان دانشگاه تهران مطابق روال سال گذشته، بورسیه‌ای را مطابق دستورالعمل این بنیاد به واجدان شرایط اهدا خواهد.

متقاضیان استفاده از این بورسیه می‌توانند برای دریافت اطلاعات دستورالعمل و پاسخ به فراخوان این بنیاد، به نشانی utf.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

یادآوری می‌شود این بورسیه از نوع پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مستعد و برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی است که با حمایت خیران، واقفان و نیک‌اندیشان، از طریق بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعطا می‌شود.