برگزاری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت محیط زیست در دانشگاه تهران

۲۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۴ کد : ۳۲۸۷ اخبار
چهارمین کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت محیط زیست از سوی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، چهارمین کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت محیط زیست به اهتمام دانشکده محیط‌زیست دانشگاه تهران و با همکاری انجمن علمی دانشجویی بین رشته‌ای دانشکده محیط زیست (زیستا) ۱۱ و ۱۲ آبان ۱۳۹۵ در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

محورهای اصلی این کنفرانس، ارزیابی و مدیریت محیط زیست، برنامه‌ریزی و آمایش سرزمین، آلودگی‌ها و تغییرات آب و هوایی، بهداشت، ایمنی و محیط زیست و سوانح، اقتصاد، حقوق، آموزش و سیاست محیط زیست، مهندسی محیط زیست، طراحی محیط زیست به همراه میزگردهای راهبردی و کارگاه‌های آموزشی است.

آخرین مهلت ارسال مقالات ۲۰ مهر ماه سال جاری و آخرین مهلت ثبت‌نام در این کنفرانس حداکثر هفت روز پس از پذیرش مقاله است.

برای اطلاعات بیشتر از این کنفرانس می‌توانید به نشانی http://epm.ut.ac.ir مراجعه کنید.