یافته‌های جدید دربارۀ انتقالات مکانیکی سلول، در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک بررسی شد

۰۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۴ کد : ۳۲۳۳ اخبار
پروفسور محمدرضا کاظم‌پور مفرد، از دانشگاه برکلی، با موضوع «مدل‌های بیوفیزیکی انتقالات مکانیکی سلول» در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران سخنرانی کرد.

محور سخنرانی استاد دانشگاه برکلی، مکانیک انتقال پیام در داخل و خارج از سلول بود که مورد توجه دانشجویان و پژوهشگران قرار گرفت. این سخنرانی حاصل همکاری پژوهشکده علوم زیستی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی(IPM) و مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران(IBB) بوده است.

پروفسور محمدرضا مفرد، تحصیلات خود را در دانشگاه‌های صنعتی شریف، واترلو و تورنتو طی کرد و در کارنامه خود تجربه گذراندن دوره پسادکتری در دانشگاه‌های هاروارد، MIT و EPFL سوییس و دریافت جوایز و گرنت‌های متعددی را دارد.

حميد رضا ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۱
عالی بود