مهندس محمدکاظم سیفیان، استاد پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران درگذشت

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۲۳۱ اخبار
مهندس محمدکاظم سیفیان، استاد پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و رییس اسبق این پردیس، شب گذشته دار فانی را وداع گفت.

پیکر این استاد فقید، یکشنبه نهم خرداد، ساعت ۸:۳۰ صبح از درب منزل آن مرحوم واقع در خیابان شهید باهنر (نیاوران)، چهارراه کامرانیه، خیابان شهید آقاخانی، خیابان منظریه، بن‌بست کلهر تشییع خواهد شد.

از این استاد چندین کتاب و مقاله منتشر شده است و تعداد قابل توجهی رساله دکتری و کارشناسی ارشد در حوزه نشر و گسترش معماری اسلامی زیر نظر ایشان به انجام رسیده است.

هیأت رییسه دانشگاه تهران، درگذشت این استاد فقید را به خانواده ایشان، جامعه علمی کشور و همکاران محترم دانشگاهی تسلیت می‌گوید.