دانشجویان دانشگاه تهران به المپیاد ورزشی ۱۳۹۵ راه‌یافتند

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۷ کد : ۳۰۳۰ اخبار
دانشجویان دانشگاه تهران، جواز حضور در رقابت‌های المپیاد ورزشی سال ۱۳۹۵ را در رشته‌های مختلف کسب کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دختران و پسران والیبالیست دانشگاه تهران، تکواندوکاران دختر و پسر، فوتبالیست‌های پسر و دختر، تیم فوتسال پسران و دختران، دوومیدانی‌کاران دختر و پسر، تیم بسکتبال و تیم بدمینتون دانشگاه تهران با کسب مقام قهرمانی در مسابقات منطقه یک ورزش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور جواز حضور در رقابت‌های المپیاد را به دست آوردند.

پیش از این دانشجویان دانشگاه تهران در رشته‌های تنیس روی میز دختران، تنیس روی میز پسران، شنای پسران، شنای دختران، کشتی فرنگی و کشتی آزاد با کسب مقام قهرمانی و نایب قهرمانی به این مسابقات راه یافته بودند.