معاون اداری مالی دانشگاه تهران دبیر شورای معاونین اداری مالی دانشگاه‌های منطقه یک کشور شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۱ کد : ۳۰۲۶ اخبار

در حکمی از سوی محمدحسین امید، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سید‌حسین گلدان‌ساز، معاون اداری، مالی دانشگاه تهران، به سمت دبیر شورای معاونین اداری مالی دانشگاه‌های منطقه یک کشور منصوب شد.

دکتر سید‌حسین گلدان‌ساز در گردهمایی معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه‌های کشور که ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ برگزار شده بود، توسط معاونان اداری، مالی دانشگاه‌های منطقه یک برای این سمت انتخاب شده بود.