موسسه ژئوفیزیک دانشگاه، جایزه تهران پژوهی را کسب کرد

۰۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۷۹۶ اخبار
در دومین جشنواره تجلیل از تهران پژوهان، جایزه تهران پژوهی به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دومین جشنواره تجلیل از تهران پژوهان با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی، سازمان زیباسازی شهرداری تهران و مرکز مطالعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکشنبه ششم دی ماه ۱۳۹۴ در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

در این مراسم دکتر مجید نبی‌بیدهندی، رئیس موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، گزارشی از تاریخچه تاسیس موسسه، زلزله‌های تاریخی ایران و تهران و گسل‌های واقع شده در اطراف شهر تهران ارایه کرد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره برای فعالیت در حوزه‌های مختلف تهران پژوهی با اهداء تندیس و لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد که مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران نیز در بین برگزیدگان جایزه تهران پژوهشی قرار گرفت.