ثبت‌نام اولیه داوطلبان شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران آغاز شد

۳۰ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۳۱۶۷ اخبار اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، کمیته اجرایی برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویی زمان و نحوه ثبت‌نام اولیه داوطلبان شرکت در انتخابات را اعلام کرد.
ثبت‌نام اولیه داوطلبان شرکت در انتخابات شورای صنفی، برای ۲۸ واحد دانشگاهی، از تاریخ ۳ لغایت ۵ آبان ماه به صورت الکترونیکی صورت می‌پذیرد و بازه زمانی فوق قطعی و تمدید نخواهد شد.
دانشجویان متقاضی جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت‌نام به سایت معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.