راه‌اندازی ایستگاه لرزه‌نگاری باند پهن سقز در استان کردستان

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۲۳۵۸ اخبار
ایستگاه لرزه‌نگاری باند پهن سقز در استان کردستان، از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مؤسسه ژئوفیزیک، در راستای لزوم توسعه ایستگاه‌های لرزه‌نگاری جهت پوشش مناسب‌تر چشمه‌های لرزه‌خیز کشور، مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با حمایت استانداری کردستان، ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ ایستگاه لرزه‌نگاری دائمی باند پهن در استان کردستان راه‌اندازی کرد.
این ایستگاه در ارتفاعات شمال غرب شهرستان سقز در استان کردستان واقع شده است و داده‌های آن به‌صورت آنلاین به مرکز لرزه‌نگاری کشوری ارسال می‌شود و همراه با داده‌های دیگر ایستگاه‌های لرزه‌نگاری جهت پایش مناسب‌تر فعالیت‌های زمین، امور تحقیقاتی و گزارش رخدادهای زمین‌لرزه محلی در آن ناحیه مورد استفاده قرار می‌گیرد.