پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در پردیس های بین المللی ارس و کیش دانشگاه تهران

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۵ کد : ۱۲۱۷۴ اخبار

پیرو اطلاعیه شماره ۱ بدین وسیله به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی دکتری تخصصی از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس های بین المللی ارس و کیش می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم، می‌توانند از روز چهارشنبه مورخ ۱۵/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت جمعه ‬ مورخ ۰۶/۱۴/‏۱۳۹۹‬ برای انجام ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) و کسب اطلاعات لازم به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه https://academics.ut.ac.ir/ مراجعه نمایند.

توجه: کلیه داوطلبین موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس ذیربط مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

رشته‌های مورد پذیرش پردیس بین المللی ارس

شیوه نامه اجرایی پردیس بین المللی ارس