حمایت ۵۰ میلیون تومانی بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان در شرایط بحران کرونا

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۱۸۴۲ اخبار
بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در شرایط بحران کرونا با اهدای ۵۰ میلیون تومان از دانشجویان متقاضی خرید تبلت حمایت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از بنیاد حامیان دانشگاه، در راستای حمایت از دانشجویان متقاضی دانشگاه در شرایط بحران کرونا، مبلغ ۵۰ میلیون تومان به صندوق قرض‌الحسنه دانشگاه تهران در خرداد ماه ۹۹ اهدا شد. این اقدام حمایتی بنیاد از محل سود صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری دانشگاه برای اهدای وام خرید تبلت به ۱۸ دانشجوی دانشگاه تهران که در شرایط به وجود آمده از کرونا با مشکل آموزش مجازی مواجه بوده‌اند، اختصاص یافت.
بنیاد حامیان دانشگاه تهران، از خیرین نیک‌اندیش درخواست دارد با توجه به شرایط کنونی و لزوم حمایت از دانشجویان آسیب‌پذیر، برای پرداخت مبالغ حمایتی خود به صندوق نیکوکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، به بخش حمایت از دانشگاه وب‌سایت بنیاد حامیان به نشانی https://utf.ut.ac.ir مراجعه کنند و نسبت به حمایت از آینده‌سازان کشور و اعتلای علم و دانش، اقدام به‌عمل آورند.