اطلاعیه افزایش پرداخت یارانه بیمه درمان تکمیلی به پنجاه درصد

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۱۵۵۸ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای از افزایش پرداخت یارانه بیمه درمان تکمیلی به پنجاه درصد خبر داد. در این اطلاعیه آمده است:

«با عنایت به پیگیری‌های انجام شده و موافقت حاصله، یارانه حق بیمه در هریک از طرح‌های یک و دو برای اعضای محترم هیأت علمی با رتبه استادیاری و تا پنج سال سابقه و افراد تحت تکفل آنان و همچنین اعضای محترم غیر هیأت علمی و افراد تحت تکفل آنان، از ابتدای قرارداد جاری بیمه درمان تکمیلی (۰۱/‏۰۸/‏۹۸‬ تا ۳۰/‏۰۷/‏۹۹‬ از چهل و پنج درصد به پنجاه درصد افزایش یافته است. لازم به ذکر است، از ابتدای فروردین ماه سال جاری علاوه بر پرداخت یارانه سهم دانشگاه به‌صورت ماهیانه، بیمه‌شدگان ارجمند صرفاً پنجاه درصد سهم حق بیمه خود را پرداخت می‌کنند که این موضوع در فیش حقوقی ماهیانه همکاران قابل رؤیت است».