اطلاعیه تمدید مهلت شرکت در مسابقه پیام کوتاه دوران پساکرونا و سلامت

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۱۵۴۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای مهلت شرکت در مسابقه پیام کوتاه دوران پساکرونا را تمدید کرد. در این اطلاعیه آمده است:

با توجه به استقبال دانشگاهیان محترم، به اطلاع می‌رساند زمان برگزاری مسابقه پیام کوتاه دوران پساکرونا و سلامت، تا تاریخ ۱۵ خرداد ماه ۱۳۹۹ تمدید شد.
کلیه دانشگاهیان دانشگاه‌های منطقه یک کشور می‌توانند نظرات خود را در خصوص مهم‌ترین اثرات مثبت و منفی کرونا بر سلامت افراد در دوران پس از کرونا، حداکثر در دو جمله (یک اثر مثبت و یک اثر منفی)، در قالب فایل word از طریق پست الکترونیک اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران به نشانی Healthcenter@ut.ac.ir ارسال و در این مسابقه شرکت کنند.