نخستین جلسه دفاع مجازی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۴ کد : ۱۱۵۱۲ اخبار
نخستین جلسه دفاع مجازی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران، در مقطع دکتری برگزار شد.
نخستین جلسه دفاع مجازی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس بین‌المللی کیش، با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، نخستین جلسه دفاع مجازی این پردیس در مقطع دکتری، ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزار شد.
سید ابوالفضل حسینی مقدم، دانشجوی دکتری تخصصی رشته مدیریت با گرایش تحقیق در عملیات، از رساله خود با عنوان «طراحی مدل یکپارچگی مدیریت دانش در زنجیره تأمین پایدار با استفاده از مدل تلفیقی پویایی سیستم و برنامه‌ریزی ریاضی برای شرکت ملی نفت ایران»، به راهنمایی دکتر مهدی شامی زنجانی و مشاوره دکتر محمدرضا مهرگان با موفقیت دفاع کرد.