دستورالعمل پیشگیری از ویروس کرونا ترجمه شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۱۱۶۲ اخبار
دستورالعمل پیشگیری از ویروس کرونا، توسط گروه زبان چینی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران ترجمه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دانشجویان گروه چینی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی به همراه دکتر امین بذرافشان، عضو هیأت علمی این دانشکده، دستورالعمل پیشگیری از ویروس کرونا را ترجمه کردند.
نویسنده این دستورالعمل جانگ ون هونگ، استاد تمام دانشگاه فودن شانگهای و رئیس کارگروه ویژه مقابله با «کوئید ۱۹» در شانگهای است.
آشنایی با التهاب ریوی ناشی از ابتلاء به «کوئید ۱۹» در یک دقیقه، نکات کلیدی در پیشگیری فردی و شیوه‌های پیشگیری از ابتلاء در شرایط مختلف از جمله مباحثی است که در این دستورالعمل به آن پرداخته شده است.
برای دریافت فایل دستورالعمل پیشگیری از ویروس کرونا (کوئید ۱۹) اینجا کلیک کنید.