اطلاعیه ارائه خدمات مشاوره غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه تهران

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۱۱۲۵ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
مرکز مشاوره دانشگاه تهران درخصوص ارائه خدمات مشاوره غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه تهران، اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

نظر به برگزاری کلاس‌های درسی به صورت غیرحضوری و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه و به منظور پیشگیری از تردد دانشجویان در سطح شهر برای دریافت خدمات مشاوره، روان‌درمانی و روانپزشکی با هماهنگی بعمل‌آمده با مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه امکان ارائه خدمات مشاوره از روز شنبه، ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ به دانشجویان فراهم آمده است.
دانشجویان می‌توانند جهت دریافت خدمات مشاوره و دریافت لینک ورود به اتاق مشاوره در ساعت اداری با شماره تلفن ۶۶۴۱۹۵۰۴ – ۶۱۱۱۳۲۰۹، پذیرش مرکز مشاوره تماس حاصل نمایند.

مرکز مشاوره دانشگاه تهران