تا اطلاع ثانوی کلاس‌های نظری دانشگاه تهران به صورت مجازی برگزار می‌شود

۰۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۱۰۳۵ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت آموزشی دانشگاه تهران در خصوص برگزاری کلاس‌های نظری دانشجویان دانشگاه تهران به صورت مجازی اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

متعاقب اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی کلاس‌های آموزشی در برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای مقابله با گسترش ویروس کرونا، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه تهران تشکیل و مقرر شد کلاس‌های نظری نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸ تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار گردد. مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی از تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۵ جهت پشتیبانی‌های لازم برای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی اعلام آمادگی نموده است. اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان محترم برای کسب اطلاعات لازم به آدرس elearn.ut.ac.ir مراجعه نمایند.