آگهی مزایده

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۰۹۰۸ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

آگهی مزایده مرحله دوم

پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در نظر دارد ۱۲ رأس گوساله از شیر گرفته خود را از طریق مزایده به فروش رساند. مقتضی است در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۲۱/‏۱۱/‏۱۳۹۸‬ لغایت ۲۶/‏۱۱/‏۱۳۹۸ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) جهت آگاهی از جزئیات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به اداره اموال دانشگاه به نشانی: خیابان انقلاب- خیابان ۱۶ آذر- سازمان مرکزی دانشگاه تهران و بازدید محل به نشانی: پاکدشت، بلوار امام رضا (ع) کیلومتر ۲۲ بخش قوهه، مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲ تماس حاصل نمایید.