برگزاری دوره آموزشی عمومی راه‌های پیشگیری و درمان ویروس کرونا

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۵ کد : ۱۰۹۰۵ اخبار
دوره آموزشی عمومی راه‌های پیشگیری و درمان ویروس کرونا، در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت با همکاری اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه، دوره آموزشی عمومی «راه‌های پیشگیری و درمان ویروس کرونا» را برگزار می‌کند.
معرفی کرونا، راه‌های پیشگیری از کرونا، موازین پیشگیری و کنترل عفونت، احتیاطات تماس با بیماران، شستشو و ضد عفونی جهت پیشگیری از بیماری، علائم بالینی بیماری و درمان از اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
دوره آموزشی عمومی راه‌های پیشگیری و درمان ویروس کرونا، ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۳ تا ۱۵ در تالار حامدی دانشکده دامپزشکی برگزار خواهد شد.