مسابقه بین‌المللی سازه‌های ماکارونی SBC و دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۰۸۹۲ اخبار
مسابقه بین‌المللی سازه‌های ماکارونی SBC و دانشگاه تهران، در پردیس دانشکده‌های فنی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این دوره از مسابقات توسط انجمن علمی دانشجویی علوم مهندسی دانشگاه تهران و شرکت SBC، چهارم تا ششم اسفند ۱۳۹۸ در سالن شهید چمران پردیس دانشکده‌های فنی برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان می‌توانند در سه گرایش سازه راندمانی، سازه فشاری و سازه سنگین و در دو بخش دانشجویی (آزاد) و دانش‌آموزی به رقابت بپردازند. مهلت ثبت‌نام این دوره از مسابقات از ۲۰ تا ۲۵ بهمن‌ماه سال‌جاری است و به تیم برگزیده در مسابقه جوایزی اهدا خواهد شد.
علاقمندان جهت ثبت‌نام می‌توانند با شماره تلفن ۰۹۳۷۲۲۸۸۱۳۸ (محسن عرب‌ها) و یا ۰۹۳۹۱۸۵۰۹۲۹ (محمدجواد گرانمایه) تماس حاصل کنند.