با هدف ارتقا فعالیت‌های بهداشتی و درمانی؛

نشست مشترک معاونت دانشجویی دانشگاه تهران با معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۰۶۱۷ اخبار
نشست مشترک معاونت دانشجویی دانشگاه تهران با معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارتقا فعالیت‌های بهداشتی و درمانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، این نشست مشترک با هدف ارتقا فعالیت‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران و ارائه خدمات بهینه بهداشتی و روانی به دانشجویان در دانشگاه، ۲۱ دی ۱۳۹۸ با حضور معاون دانشجویی دانشگاه تهران، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس بیمارستان ضیائیان و مدیران معاونت‌ها در دانشگاه تهران برگزار شد.
بحث و تبادل‌نظر در مورد انعقاد تفاهم‌نامه با موضوع چگونگی بهره‌گیری دانشجویان دانشگاه تهران از امکانات مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و هم‌چنین انجام فعالیت‌های مشترک در زمینه ارتقا بهداشت روانی دانشجویان دو دانشگاه از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.