توضیح دانشگاه تهران درباره بیانیه شماره یک آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۳ کد : ۱۰۶۱۰ اخبار اخبار برگزیده

به دنبال انتشار بیانه‌ای تحت عنوان «علت وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی ریشه در دانش سایبرنتیک دارد / ‏ نقش خطای انسانی منتفی است» در برخی از رسانه‌ها، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند که این بیانیه را بایستی به عنوان یک فرضیه ارائه شده توسط یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه تلقی نمود که هنوز مراحل بررسی و تأیید دانشگاه را سپری ننموده است.

بدیهی است دانشگاه تمامی فرضیه‌های محتمل درباره این موضوع را با استفاده از داده‌های متقن مورد بررسی قرار داده و در صورت تأیید، نظر رسمی خود را اعلام خواهد کرد.

اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران