اطلاعیه حوزه مقاومت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تهران

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۲ کد : ۱۰۵۲۱ اخبار برگزیده اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
دعوت دانشگاهیان به شرکت در مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم

مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلًا

شهادت سردار سرافراز و مجاهد خستگی ناپذیر سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی رضوان الله تعالی علیه را خدمت دانشگاهیان عزیز تبریک و تسلیت عرض می‌نمائیم.

آن شهید عزیز، عمر شریفش را در راه مجاهدت برای خدا و خدمت به مستضعفان آزاده جهان سپری نمود و به فرموده رهبر معظم انقلاب شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود.

شایسته است دانشگاهیان عزیز در مراسم تشییع پیکر و بزرگداشت آن شهید عزیز به نحو باشکوه شرکت فرمایند.

حوزه مقاومت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تهران