فراخوان جذب دانشجو-خبرنگار

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۰۴۷۲ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، طی فراخوانی از دانشجویان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری برای همکاری دعوت به عمل آورد. متن فراخوان به شرح زیر است:

اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، با هدف اطلاع‌رسانی رویدادهای علمی چون تولید اخبار دفاع از پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد و رساله‌های دکترا در سطح دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه تهران، از دانشجویان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری دعوت به‌‌عمل می‌آورد. متقاضیان پس از گذراندن دوره آموزشی به عنوان دانشجو-خبرنگار با اداره فرهنگی و اجتماعی همکاری خواهند کرد.
دانشجویانی که بیش از دو نیمسال تحصیلی از دانش‌آموختگی آنها باقی است، می‌توانند حداکثر تا ۳۰ دی ۱۳۹۸ درخواست خود را در قالب فرم ارائه شده به همراه رزومه کاری به نشانی Cultural@ut.ac.ir ارسال کنند. در ضمن اولویت با دانشجویان عضو تشکل‌های دانشجویی و تحصیلات تکمیلی است.

برای مشاهده فرم اینجا کلیک کنید.