طرح کاربردی دانشیار دانشگاه تهران برنده «جایزه تهران» شد

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۰۳۴۳ اخبار
طرح کاربردی عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فنون، برنده «جایزه تهران» از یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده علوم و فنون، طرح پژوهشی کاربردی نوآورانه دکتر یونس نورالهی، دانشیار این دانشکده، با عنوان «طراحی و اجرای سیستم پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تأمین سرمایش و گرمایش ساختمان بوستان مهرگان» در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری به عنوان اثر برتر نوآورانه انتخاب و «جایزه تهران» را دریافت کرد.
این طرح کاربردی در آزمایشگاه مدل‌سازی انرژی و توسعه سیستم‌های انرژی پایدار طراحی و اجرا شده است.