پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه تهران به مناسبت درگذشت استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی + تکمیلی

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۰۳۳۳ اخبار

انا لله و انا الیه راجعون

با کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم استاد گرانقدر دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر حسین داورزنی، دعوت حق را لبیک گفته و رخ در نقاب خاک کشیده است.
هیأت رئیسه دانشگاه تهران ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این استاد گرانقدر را به خانواده سوگوار ایشان، بازماندگان، دانشجویان و همکاران این استاد فقید تسلیت گفته، رحمت و مغفرت جاودان الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نماید.

هیأت رئیسه دانشگاه تهران

تکمیلی:

گفتنی است مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر حسین داورزنی، صبح روز جمعه، ۲۹ آذر ماه ۱۳۹۸ ساعت ۹:۳۰ از محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی، واقع در خیابان مفتح شمالی نرسیده به خیابان مطهری، درب شمالی دانشکده الهیات برگزار خواهد شد.

حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان موجب تسلی خاطر بازماندگان است.

Z . P ۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۰۰:۳۶
خدا بیامرزه الهیات بی شما صفا نداره استاد...